Nieuw passend werk voor uw medewerker?

Riforce > Compleet traject

Compleet traject

Riforce.nl begeleidt het volledige 2e spoor integratietraject. Met ons programma vindt uw werknemer in 3 concrete stappen nieuw passend werk. Daarmee bieden we een oplossing die de schadelast voor u als werkgever beperkt en uw werknemer nieuw perspectief biedt. Ons 2e spoor traject voldoet vanzelfsprekend aan alle wettelijke vereisten.

1Verwerken en verkennen

We starten met een intakegesprek, waarin we onder andere aandacht besteden aan verwerking van de situatie. Maar we kijken vooral vooruit: wat kan en wil uw werknemer?

Na de intake volgen meerdere individuele gesprekken met een ervaren loopbaanspecialist. Hij/zij maakt een re-integratieplan, een persoons- en een zoekprofiel. De gesprekken lopen als een rode draad door het hele programma.

2Onderzoek en leren

Welke bagage heeft uw werknemer nodig voor een nieuwe, passende baan? We richten ons op het ontwikkelen van benodigde kennis een vaardigheden.

Leren werkt het beste door te doen, daarvan zijn we bij Riforce.nl overtuigd. Daarom volgt uw werknemer online trainingen en cursussen via de Riforce Academy, een samenwerking met de gecertificeerde opleider NCOI groep. Zo verkleinen we het gat tussen de bestaande en benodigde kennis en vaardigheden. Na het afronden van deze stap liggen er concrete middelen zoals een CV en een sollicitatiebrief.

3Aan de slag!

Uw werknemer is nu helemaal toegerust om te gaan zoeken naar vacatures, te netwerken en daadwerkelijk te solliciteren.

Het resultaat is een nieuwe, passende baan en/of werkervaringsplaats met uitzicht op een dienstverband.