De ACT-meting

Inzicht in jouw natuurlijke talenten

  • Ontdek je kwaliteiten en benut ze in je werk
  • Doe het werk dat echt bij je past
  • € 350,- incl. uitgebreid adviesgesprek

Boek een ACT-meting

Riforce boy surfing computer

Waar krijg jij energie van in je werk?

De ACT-meting is een unieke en innovatieve tool om te achterhalen welke kernkwaliteiten je van nature bezit. Deze meting maak je online in slechts 12 minuten. In het eerste deel van de meting kies je beelden op basis van gevoel of beleving. Hiermee spreek je je onderbewuste aan, wat een laag dieper ligt dan het cognitieve (kennis) deel, dus dat wat je over jezelf denkt. In het tweede deel kies je competenties en wordt gemeten in hoeverre deze aansluiten bij het eerste deel.

Werken vanuit natuurlijk gedrag of prestatiegedrag

Door te toetsen wanneer je vanuit je natuurlijke gedrag en wanneer je vanuit prestatiegedrag (= aangeleerd gedrag) werkt, ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Als je te veel vanuit je prestatiegedrag werkt en te weinig uit je natuurlijke talent, loop je meer kans op chronisch energieverlies wat op den duur kan leiden tot een burn-out. Daarnaast blijkt uit de meting wat je ontwikkelmogelijkheden zijn: dit zijn de competenties die in jouw kracht liggen, maar waar je je nog niet bewust van bent.

De baan die past bij jouw natuurlijke talenten

Via de meting krijg je een volledig plaatje van kwaliteiten die energie geven in je werk, maar die je nog niet inzet. Of van de werkzaamheden die je uitvoert, terwijl je daar geen energie van krijgt. Gecombineerd met het loopbaanadvies van Riforce ontdek je waar jouw natuurlijke kracht ligt, wat je energiegevers zijn en welke baan daar perfect bij past.

Werkwijze ACT-meting

In drie stappen voert de loopbaanadviseur de meting uit:

Rif icon round light blue 1

Telefonische intake

Tijdens het beeldbellen maken we kennis en formuleren we samen je loopbaanvraag.

Rif icon round light blue 2

ACT-meting

De ACT-meting maak je online. Doe dit bij voorkeur in een rustige omgeving. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 12 minuten.

Rif icon round light blue 3

Adviesrapport en -gesprek

Na de test stelt je loopbaanadviseur een uitgebreid adviesrapport op. De resultaten en het advies bespreek je samen tijdens een adviesgesprek, dit kan telefonisch of op locatie.

Tarieven

Kosten voor een ACT-meting en advies

€ 350,- excl. btw
  • Telefonische intake
  • Online ACT-meting
  • Uitgebreid adviesrapport
  • Adviesgesprek met loopbaanadviseur
Neem contact op
Act bord (1) (002)

Liever een volledig loopbaanadviestraject inclusief ACT-meting?

Veel gestelde vragen over de ACT-meting

Wat is een ACT-meting?

De ACT-meting is een slimme, innovatieve tool om inzicht te krijgen in de kwaliteiten die je van nature bezit en die voor meer energie zorgen zodra je deze inzet in je werk. Ook kwaliteiten waar je je nog niet bewust van bent komen uit de meting naar voren.

Wat kost een ACT-meting?

Een ACT-meting kost € 350,- excl. btw. Dit is inclusief intake, rapportage en uitgebreid adviesgesprek.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Heb je een vraag of wil je meer info, bel dan met een onze loopbaanadviseurs: 088 304 1404

Bel ons