Skip to content

Over ons

Wij hebben het beste voor met werkgever en werknemer

Overons1

Een betrokken en gepassioneerd team!

Clemens van Gemert 2

Clemens van Gemert

Directeur | Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Vincent vonk1

Vincent Vonk

Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Conny de bats1

Conny de Bats

Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Frank beers1

Frank Beers

Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Lisa van den broek 1

Lisa van den Broek

Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Shaiera chhanai nijbroek 2

Shaiera Chhanai Nijbroek

Re-integratiespecialist & loopbaanadviseur
Saphya hoepel 2

Saphya Hoepel

Officemanager

Zelf ervaring met een loopbaanswitch

Elke loopbaanspecialist heeft zelf een loopbaanswitch doorlopen, door ontslag of arbeidsongeschiktheid. Wij begrijpen daardoor extra goed wat je doormaakt en hoe je weer vooruit komt in je werk.

Loopbaanadvies
Over ons 2@4x

Klik met je loopbaanadviseur

Ons team bestaat uit ervaren Noloc-gecertificeerde HR-professionals met verschillende leeftijden en achtergronden. Zo is er altijd een adviseur die precies bij jou – met jouw uitdaging en voorliggende ervaring – past.

Over ons 1@4x

Mensgericht

Goed luisteren met oog voor de persoon: zo werken we graag! Daardoor ontstaat ook ruimte om je natuurlijke talent naar voren te laten komen.

Positief

Als je niet lekker in je vel zit, ontslagen wordt of vastloopt, is het prettig om de nare situatie eerst een plek te geven. Daarna gaan we met je aan de slag om weer positief vooruit te kijken. We zorgen ervoor dat werkgevers én werknemers op een goede manier verder kunnen.

Werkgeluk

We zijn ervan overtuigd dat als je gelukkig bent in je werk, je ook gelukkig bent in je leven. Het geeft je elke dag een doel om uit je bed te stappen. En werkgevers zijn succesvoller als zij gelukkige werknemers in dienst hebben.

Zakelijk

De landelijke en regionale arbeidsmarkt zitten vol dynamiek. Om goed aan te sluiten en voor passend advies zijn onze loopbaanadviseurs continu in ontwikkeling. Ook zien we functies verdwijnen of zoeken bedrijven medewerkers met heel specifieke competenties. Voor deze en andere loopbaanvraagstukken blijven onze adviseurs zelf ook continu in ontwikkeling.

Voelsprieten in het bedrijfsleven

Je kunt leunen op onze eigen ervaring in management functies, als zelfstandig ondernemer en/of als leidinggevende aan teams. Dit maakt ons extra organisatiesensitief: we begrijpen heel goed wat er in verschillende bedrijven, culturen, managementteams en op de werkvloer speelt.

Over ons 3@4x