Vestiging

Riforce Leeuwarden

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Leeuwarden? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce

 

Locatie adres

François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Leeuwarden

Onze re-integratiespecialist in de regio Leeuwarden is Iris Wessels. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Iris Jansen

Kantoor Leeuwarden

Je vindt ons in het pand van Crystalic Business Park op bedrijvenpark ‘De Zwette’. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto via de N31. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Leeuwarden

Onze diensten in Leeuwarden

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Leeuwarden werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Allerzorg
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Logo Basic Fit
Luxottica
Mainfreight
Zorgassist
Olympia
Star
Breewel
Dit personeel
Logo Simon Loos
Allerzorg
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Logo Basic Fit
Luxottica
Mainfreight
Zorgassist
Olympia
Star
Breewel
Dit personeel

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Leeuwarden

De regio Leeuwarden wijkt nogal af van het economische hart van Nederland. De bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid zijn er bijvoorbeeld laag. Ook het tempo van de economische en demografische groei ligt gemiddeld gezien lager. De stad Leeuwarden is in Friesland het centrum van werkgelegenheid en voorzieningen.

Het aantal zzp’ers is fors, behalve in Leeuwarden. Daar tegenover staat dat het aantal snel groeiende ondernemingen klein is, wat ook geldt voor het aandeel van innovatieve sectoren (R&D, creatieve sector, machine-industrie en ICT). In de regio groeit het aandeel van biologische bedrijven, wat erop duidt dat  de sector landbouw  innovatief is.

 

Veelgestelde vragen over Riforce Leeuwarden

Waar is Riforce Leeuwarden gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Leeuwarden is:
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Leeuwarden?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 088 304 14 04.

Welke diensten biedt Riforce aan in Leeuwarden?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie