Vestiging

Riforce Alkmaar

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Alkmaar? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce
Locatie adres

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialisten in Alkmaar

Onze re-integratiespecialisten in de regio Alkmaar zijn Frank Beers en Tijmen van der Steenhoven. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Alkmaar

Je vindt ons in het pand van RTC Offices. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ook via het OV kun je onze vestiging makkelijk bereiken. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Vestiging Alkmaar

Onze diensten in Alkmaar

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Alkmaar werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Jvanvliet logo
Dit personeel
Health partners verzuimbegeleiding 01
Logo Basic Fit
Hunkemoller
De vos
Zorgassist
Star
Burgers
Olympia
Van der velden rioleringsbeheer
Logo Simon Loos
Jvanvliet logo
Dit personeel
Health partners verzuimbegeleiding 01
Logo Basic Fit
Hunkemoller
De vos
Zorgassist
Star
Burgers
Olympia
Van der velden rioleringsbeheer

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Alkmaar

Dit gebied kenmerkt zich door drie belangrijke sectoren: detailhandel, financiële diensten en landbouw. Daarnaast zijn er grote transportbedrijven gevestigd in de regio en kent het gebied veel toerisme. In ons werk merken we dat de beroepsbevolking voor een groot deel op Amsterdam is gericht.

In de komende jaren zal het bevolkingsaantal dankzij de instroom van jongvolwassenen alleen in Alkmaar nog toenemen. Verder zien we dat de bevolking in Alkmaar en omstreken relatief jong is en de arbeidsparticipatie hoog. De werkloosheid is laag, maar het aantal personen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering is relatief groot.

Veelgestelde vragen over Riforce Alkmaar

Waar is Riforce Alkmaar gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Alkmaar is:
Jan Lighthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Alkmaar?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Alkmaar?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie