Vestiging

Riforce Almere

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Almere? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4
Locatie adres

Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Almere

Onze re-integratie- en loopbaanspecialist in de regio Almere is Shaiera Nijbroek. Zij helpt je graag bij vragen over je loopbaan of re-integratie.

Kantoor Almere

Je vindt ons in de Martineztoren, direct naast NS-station Almere Centrum. Ook via de snelweg A6 sta je zo bij onze vestiging. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Almere

Onze diensten in Almere

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Almere werken we nauw samen met onder meer:

De schoonmaakspecialist
BICCS
Flevobird
Allerzorg
Logo Basic Fit
Breewel
De vos
Dit personeel
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
St vd brink
De schoonmaakspecialist
BICCS
Flevobird
Allerzorg
Logo Basic Fit
Breewel
De vos
Dit personeel
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
St vd brink

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Almere

De regio Almere is gespecialiseerd in logistiek, zakelijke diensten en verzorgende activiteiten. Hierbij ligt de groei meer in de verzorgende activiteiten dan in de logistiek en zakelijke dienstverlening. De innovatieve kracht van het bedrijfsleven in Almere is echter groot met een groot aandeel van machine-industrie, ICT en creatieve sectoren. Het gemiddelde opleidingsniveau is laag en het aantal zzp’ers en snel groeiende bedrijven komt niet boven het landelijke gemiddelde uit.

Het aandeel van gezinnen in de huishoudens is groot en hierdoor is de natuurlijke aanwas fors. De bevolking is jong en het aandeel van niet-Westerse allochtonen ligt relatie hoog. Dankzij de jonge bevolking is de arbeidsparticipatie hoog. Vrouwen en niet-Westerse allochtonen hebben een goede positie op de arbeidsmarkt. Er zijn weinig ‘discouraged workers’, maar het aantal personen met een uitkering is relatief groot. Door de lage welvaart is de inkomensongelijkheid wat minder dan gemiddeld.

Veelgestelde vragen over Riforce Almere

Waar is Riforce Almere gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Almere is:
Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Almere?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Almere?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie