Vestiging

Riforce Amsterdam

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Amsterdam? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4
Locatie adres

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Amsterdam

Onze re-integratiespecialist in de regio Amsterdam is Frank Beers. Hij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Frank Beers

Kantoor Amsterdam

Je vindt ons in het pand van Regus. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ook via het OV kun je onze vestiging makkelijk bereiken. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Amsterdam

Onze diensten in Amsterdam

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Amsterdam werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Apollo hotel
Burgers
Icl
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Intralox
Tio
Youvia
Luxottica
De vos
Allerzorg
Logo Simon Loos
Apollo hotel
Burgers
Icl
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Intralox
Tio
Youvia
Luxottica
De vos
Allerzorg

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Amsterdam

In Amsterdam – de spil van de grootste stedelijke regio van Nederland – is de werkgelegenheids- en bevolkingsdichtheid hoog. De economische en demografische groei vertonen een snel tempo. Vooral in detailhandel, horeca, zakelijke en financiële diensten neemt de werkgelegenheid veel sterker toe dan gemiddeld. Daarnaast vertoont de industrie weer een toename van het aantal banen.

Het aandeel snel groeiende ondernemingen komt echter niet boven het landelijke gemiddelde uit en in Amsterdam is het aandeel zzp’ers laag. De innovatieve kracht van de Amsterdamse economie is groot, vooral in vernieuwende sectoren (R&D, creatieve diensten, machine-industrie, ICT). De verwachting is dat de ontwikkeling van de werkgelegenheid de komende jaren naar verwachting sterk blijft.

Veelgestelde vragen over Riforce Amsterdam

Waar is Riforce Amsterdam gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Amsterdam is:
De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Amsterdam?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Amsterdam?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie