Vestiging

Riforce Breda

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Breda? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce
Locatie adres

Lage Mosten 49-63
4822 NK Breda

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Breda

Onze re-integratiespecialisten in de regio Breda zijn Karen van de Wiel en Edwin Mouthaan. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Breda

Je vindt ons in het pand van Regus. Door de ligging direct aan de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) is deze locatie uitstekend bereikbaar. NS station Breda Prinsenbeek ligt op steenworp afstand. Bij dit station stoppen diverse buslijnen. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Breda

Onze diensten in Breda

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Lees meer Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Breda werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Nettorama
Apollo hotel
Mainfreight
Logo Basic Fit
Synergie
Changes ggz
Zorgassist
Luxottica
Breewel
Dura vermeer
Hunkemoller
Logo Simon Loos
Nettorama
Apollo hotel
Mainfreight
Logo Basic Fit
Synergie
Changes ggz
Zorgassist
Luxottica
Breewel
Dura vermeer
Hunkemoller

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Breda

De stad Breda is het centrum van West-Brabant op het gebied van werkgelegenheid en voorzieningen. De bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid zijn er hoog en hetzelfde geldt voor de demografische groei. In West-Brabant is de arbeidsproductiviteit hoog, net als de brede welvaart. De economische structuur in Breda komt sterk overeen met de landelijke structuur.

Innovatieve sectoren, R&D, de machine-industrie en ICT, het relatieve aantal starters en het aandeel van snel groeiende bedrijven liggen op het landelijke niveau. Het aandeel onderwijs, creatieve diensten en kunsten in de werkgelegenheid is hoog – de dienstensector ligt relatief laag – en ook is de beroepsbevolking relatief hoog opgeleid. Het aandeel zzp’ers is laag in deze regio.

 

Veelgestelde vragen over Riforce Breda

Waar is Riforce Breda gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Breda is:
Lage Mosten 49-63
4822 NK Breda

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Breda?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Breda?

Op deze vestiging kun je terecht voor:
• Loopbaanadvies
• ACT®-metingen
• Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
• 2e spoor re-integratie