Vestiging

Riforce Den Bosch

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Den Bosch? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 2
Locatie adres

Willemsplein 2
5211 AK Den Bosch

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialisten in Den Bosch

Onze re-integratiespecialisten in de regio Den Bosch zijn Laura Jansen en Lisa van den Broek. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Den Bosch

Je vindt ons in het pand van Regus, recht tegenover het Paleiskwartier. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV – het station ligt op loopafstand. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Den bosch

Onze diensten in Den Bosch

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Lees meer over Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Lees meer over Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Den Bosch werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Synergie
Nettorama
Olympia
Logo Basic Fit
New forrest
Zorgassist
Breewel
De vos
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Hunkemoller
Logo Simon Loos
Synergie
Nettorama
Olympia
Logo Basic Fit
New forrest
Zorgassist
Breewel
De vos
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Hunkemoller

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Den Bosch

De regio Den Bosch heeft een hoge bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid, terwijl het tempo van de economische en demografische groei relatief laag is. De arbeidsproductiviteit in Noordoost-Brabant ligt op een gemiddeld niveau, maar de brede welvaart is hoog. De stad Den Bosch is een centrum van commerciële dienstverlening, logistiek en bestuur.

De sectoren productie en logistiek zijn in Heusen relatief groot, in Vught zijn dit defensie en zorg. Het aandeel van innovatieve sectoren (creatieve diensten, ICT en machine-industrie) in de werkgelegenheid is hoog, evenals het opleidingsniveau van de beroepsbevolking. Er zijn veel startende ondernemers en het aandeel zzp’ers ligt op het landelijke niveau. In Heusden en Vught neemt de werkgelegenheid dankzij industrie, horeca en zakelijke diensten sterk toe.

Veelgestelde vragen over Den Bosch

Waar is Riforce Den Bosch gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Den Bosch is:
Willemsplein 2
5211 AK Den Bosch

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Den Bosch?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

 

Welke diensten biedt Riforce aan in Den Bosch?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie