Vestiging

Riforce Den Haag

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Den Haag? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende nieuwe baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 3
Locatie adres

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Den Haag

Onze re-integratiespecialist in de regio Den Haag is Annemieke Hilgersom. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Annemieke Hilgersom

Kantoor Den Haag

Je vindt ons in het pand van Regus. Deze vestiging is goed bereikbaar met de auto en het OV – het station ligt op loopafstand. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Den haag

Onze diensten in Den Haag

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Den Haag werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Jvanvliet logo
Marjoland
Scol
Logo Basic Fit
Scope
Zein international childcare
Zorgassist
Olympia
Luxottica
Breewel
Dit personeel
Logo Simon Loos
Jvanvliet logo
Marjoland
Scol
Logo Basic Fit
Scope
Zein international childcare
Zorgassist
Olympia
Luxottica
Breewel
Dit personeel

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Den Haag

De regio Den Haag is een gebied met een hoge dichtheid en groei van banen en bevolking. De gemiddelde welvaart ligt hoog en de arbeidsproductiviteit is hoger dan gemiddeld in Nederland. De verschillen in welvaart zijn groot, met Den Haag en Wassenaar als uitersten. Den Haag vormt een spil in de regio voor werkgelegenheid en voorzieningen.

In deze regio is een hoofdrol weggelegd voor overheids- en zakelijke diensten. Hierbij geldt de overheid als een belangrijke klant van veel zakelijke dienstverleners. De bevolking is relatief hoog opgeleid, terwijl het aandeel van innovatieve sectoren (R&D, machine-industrie, ICT en creatieve diensten) gemiddeld is. Bovendien is de economie dynamisch, met veel startende ondernemers.

Veelgestelde vragen over Riforce Den Haag

Waar is Riforce Den Haag gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Den Haag is:
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Den Haag?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Den Haag?

Op deze vestiging kun je terecht voor:
• Loopbaanadvies
• ACT®-metingen
• Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
• 2e spoor re-integratie