Vestiging

Riforce Eindhoven

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Eindhoven? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4
Locatie adres

Hurkestraat 43
5652 AH Eindhoven

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialisten in Eindhoven

Onze re-integratiespecialisten in de regio Eindhoven zijn Laura Jansen en Lisa van den Broek. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Eindhoven

Je vindt ons in het pand van Brainpoint/Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Eindhoven

Onze diensten in Eindhoven

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Eindhoven werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Fiom
Synergie
Nettorama
Logo Basic Fit
Olympia
De vos
Allerzorg
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
Zorgassist
Breewel
Logo Simon Loos
Fiom
Synergie
Nettorama
Logo Basic Fit
Olympia
De vos
Allerzorg
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
Zorgassist
Breewel

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Eindhoven

In de regio Eindhoven liggen de arbeidsproductiviteit en welvaart hoog. De stad vervult hierbij vooral een werk- en woonfunctie. De andere gemeenten in de regio zijn sterk op Eindhoven-Veldhoven georiënteerd en vervullen veelal een woonfunctie. Zuidoost-Brabant heeft een industrieel verleden, wat in de loop van de jaren is verminderd. De zakelijke dienstverlening groeit juist in deze regio.

Het bedrijfsleven is gespecialiseerd in zakelijke en financiële dienstverlening en in onderwijs. In Veldhoven hebben de (innovatieve) industrie en zorg een groot aandeel. De innovatieve groei biedt een positief uitgangspunt voor sterke economische groei. In dit gebied zijn dan ook veel startende en snel groeiende ondernemingen gevestigd. De beroepsbevolking is relatief hoog opgeleid.

Veelgestelde vragen over Riforce Eindhoven

Waar is Riforce Eindhoven gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Eindhoven is:
Hurkestraat 43
5652 AH Eindhoven

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Eindhoven?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Eindhoven?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie