Vestiging

Riforce Groningen

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Groningen? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 2
Locatie adres

Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Groningen

Onze re-integratiespecialist in de regio Groningen is Iris Wessels. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Iris Jansen

Kantoor Groningen

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Groningen

Onze diensten in Groningen

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Groningen werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Allerzorg
Zorgassist
De vos
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
Mainfreight
Van der velden rioleringsbeheer
Olympia
Breewel
Logo Simon Loos
Allerzorg
Zorgassist
De vos
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
Mainfreight
Van der velden rioleringsbeheer
Olympia
Breewel

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Groningen

De regio Groningen ligt ver beneden de gemiddelde bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid. Ook de economische en demografische groei zijn fors lager. De consumptiekant van de economie is groot in vergelijking met de productiekant. De streek vervult voornamelijk een woonfunctie. Voor werk en voorzieningen is de stad Groningen het hart van de regio. De inwoners zijn voor werk en voorzieningen voornamelijk op de stad Groningen en op Emmen gericht. Daarnaast zijn de arbeidsproductiviteit (zonder gaswinning) en de welvaart lager dan gemiddeld.

De groei van de werkgelegenheid blijft achter bij het landelijke tempo. Dit komt door de economische structuur en door de ligging. Bovendien zijn het aantal zzp’ers en de vernieuwing van de economie beperkt. Verder is de beroepsbevolking relatief laag opgeleid. Het gebied kent een laag aantal starters en een klein aandeel van innovatieve sectoren (machine-industrie, ICT, onderzoek en ontwikkeling, creatieve diensten).

Veelgestelde vragen over Riforce Groningen

Waar is Riforce Groningen gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Groningen is:
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Groningen?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Groningen?

Op deze vestiging kun je terecht voor:
• Loopbaanadvies
• ACT®-metingen
• Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
• 2e spoor re-integratie