Vestiging

Riforce Haarlem

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Haarlem? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4

 

Locatie adres

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Haarlem

Onze re-integratiespecialist in de regio Haarlem is Tijmen van der Steenhoven. Hij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Tijmen van der Steenhoven

Kantoor Haarlem

Je vindt ons in het Crown Business Center. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het gebouw is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Haarlem

Onze diensten in Haarlem

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Haarlem werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Luxottica
Van der velden rioleringsbeheer
Zorgassist
Logo Basic Fit
Mainfreight
De vos
Allerzorg
Hunkemoller
Breewel
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Logo Simon Loos
Luxottica
Van der velden rioleringsbeheer
Zorgassist
Logo Basic Fit
Mainfreight
De vos
Allerzorg
Hunkemoller
Breewel
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Haarlem

De regio Haarlem vervult met name een woonfunctie voor Amsterdam en Haarlemmermeer. De stad Haarlem is daarmee een welvarende voorstad van Amsterdam. Het bedrijfsleven in de regio is gespecialiseerd in verzorgende activiteiten (detailhandel, horeca, onderwijs, zorg) en zakelijke diensten. Het aantal zzp’ers ligt op een gemiddeld niveau, maar het aandeel van snelgroeiende ondernemingen is klein.

De arbeidsparticipatie in deze regio is hoog. Er zijn weinig ‘discouraged workers’ en de arbeidsongeschiktheid is eveneens laag. De positie van vrouwen en niet-Westerse allochtonen op de arbeidsmarkt is behoorlijk sterk. In verhouding tot het landelijk gemiddelde zijn er weinig inwoners met een aandoening, beperking of WMO-regeling. Door de hoge gemiddelde welvaart is de inkomensongelijkheid wel aanzienlijk.

Veelgestelde vragen Riforce Haarlem

Waar is Riforce Haarlem gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Haarlem is:
A. Hofmanweg 5
2031 BH Haarlem

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Haarlem?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Haarlem?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie