Vestiging

Riforce Leiden

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Leiden? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 3
Locatie adres

Mendelweg 32
2333 CS Leiden

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Leiden

Onze re-integratiespecialist in de regio Leiden is Frank Beers. Hij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Frank Beers

Kantoor Leiden

Je vindt ons in het Sciencepark. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het gebouw zijn parkeergarages aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Leiden

Onze diensten in Leiden

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Leiden werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Burgers
Jooren
Paraat
Logo Basic Fit
Kraamzorg de eilanden
Allerzorg
Fidor
Scol
Scope
Zorgassist
Progress
Logo Simon Loos
Burgers
Jooren
Paraat
Logo Basic Fit
Kraamzorg de eilanden
Allerzorg
Fidor
Scol
Scope
Zorgassist
Progress

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Leiden

In de regio Leiden zijn de banen- en bevolkingsdichtheid hoog, net als het tempo van de werkgelegenheids- en bevolkingsontwikkeling. Leiden vervult voornamelijk een werkgelegenheidsfunctie en deze wordt steeds sterker. In de plaats Katwijk is een grote rol weggelegd voor de groothandel. Hiermee is de economie in Leiden-Katwijk gunstig voor een forse ontwikkeling van de werkgelegenheid.

De beroepsbevolking is relatief hoog opgeleid. In Leiden is het aandeel van R&D groot, terwijl het aandeel van andere vernieuwende sectoren klein is. Het aantal zzp’ers, startende en snel groeiende ondernemingen is gemiddeld. Dankzij zakelijke diensten en zorg is de banengroei echter toch relatief sterk.

Veelgestelde vragen over Riforce Leiden

Waar is Riforce Leiden gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Leiden is:
Mendelweg 32
2333 CS Leiden

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Leiden?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Leiden?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie