Vestiging

Riforce Maastricht

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Maastricht? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 3
Locatie adres

Stationsplein 8k
6221 BT Maastricht

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Maastricht

Onze re-integratiespecialist in de regio Maastricht is Laura Jansen. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Laura

Kantoor Maastricht

Je vindt ons in het pand van Brainpoint/Regus. Het kantoor ligt direct naast het station. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Maastricht

Onze diensten in Maastricht

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Maastricht werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Facto geo
Allerzorg
Zorgassist
Logo Basic Fit
Breewel
Luxottica
Nettorama
Synergie
Olympia
Star
Hunkemoller
Logo Simon Loos
Facto geo
Allerzorg
Zorgassist
Logo Basic Fit
Breewel
Luxottica
Nettorama
Synergie
Olympia
Star
Hunkemoller

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Maastricht

De regio Maastricht kampt na een periode van industriële bloei met een verzwakte economische basis. De arbeidsproductiviteit ligt op het landelijke niveau, maar de brede welvaart is er laag. De bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid zijn hoog, maar het tempo van economische en demografische groei is er bescheiden. Ondanks de lage groei is de regio een centrum van werkgelegenheid, hoewel deze rol vrijwel geheel door de stad Maastricht wordt ingevuld.

Sectoren die een groot aandeel hebben in de werkgelegenheid zijn: horeca, zorg en onderwijs. Het aandeel van innovatieve sectoren is relatief laag. Wel is het gemiddelde opleidingsniveau van de beroepsbevolking hoog. De afgelopen jaren is de werkgelegenheid in het onderwijs en de zorg licht gegroeid. Het aandeel zzp’ers en snel groeiende ondernemingen ligt op het landelijke niveau.

Veelgestelde vragen over Riforce Maastricht

Waar is Riforce Maastricht gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Maastricht is:
Stationsplein 8k
6221 BT Maastricht

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Maastricht?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Maastricht?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie