Vestiging

Riforce Rijswijk

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Rijswijk? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4
Locatie adres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Rijswijk

Onze re-integratiespecialist in de regio Rijswijk is Frank Beers. Hij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Frank Beers

Kantoor Rijswijk

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Rijswijk

Onze diensten in Rijswijk

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Rijswijk werken we nauw samen met onder meer

Logo Simon Loos
Jooren
Marjoland
Jvanvliet logo
Logo Basic Fit
Allerzorg
Kraamzorg de eilanden
Zorgassist
Progress
Dura vermeer
Fidor
Luxottica
Logo Simon Loos
Jooren
Marjoland
Jvanvliet logo
Logo Basic Fit
Allerzorg
Kraamzorg de eilanden
Zorgassist
Progress
Dura vermeer
Fidor
Luxottica

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Rijswijk

De regio Den Haag/Rijswijk kent een hoge dichtheid en aanzienlijke van banen en bevolking. De gemiddelde welvaart ligt hoog en de arbeidsproductiviteit is hoger dan gemiddeld in Nederland. De verschillen in welvaart zijn groot, met Den Haag en Wassenaar als uitersten. Voor wat betreft de werkgelegenheid en voorzieningen is Den Haag de spil in de regio.

In Rijswijk geldt de overheid als belangrijke klant van veel zakelijke dienstverleners. De bevolking is relatief hoog opgeleid,  het aandeel van innovatieve sectoren (R&D, machine-industrie, ICT en creatieve diensten) ligt rond gemiddelde waarden. De economie in Rijswijk is heel dynamisch met veel startende ondernemers.

Veelgestelde vragen over Riforce Rijswijk

Waar is Riforce Rijswijk gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Rijswijk is:
Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Rijswijk?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Rijswijk?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie