Vestiging

Riforce Roermond

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Roermond? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Team Riforce 2
Locatie adres

Looskade 20
6041 LE Roermond

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Roermond

Onze re-integratiespecialist in de regio Roermond is Laura Jansen. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Laura

Kantoor Roermond

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het gebouw zijn parkeergarages aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Roermond

Onze diensten in Roermond

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Roermond werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Allerzorg
Luxottica
Breewel
Logo Basic Fit
Facto geo
Zorgassist
Mainfreight
Star
Van der velden rioleringsbeheer
Dura vermeer
St vd brink
Logo Simon Loos
Allerzorg
Luxottica
Breewel
Logo Basic Fit
Facto geo
Zorgassist
Mainfreight
Star
Van der velden rioleringsbeheer
Dura vermeer
St vd brink

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Roermond

De regio Midden-Limburg ligt op forse afstand van het economische hart van het land. De bevolkings- en werkgelegenheidsdichtheid zijn er laag, net als het tempo van economische en demografische groei en de arbeidsproductiviteit. De stad Roermond is het belangrijkste centrum van voorzieningen en werkgelegenheid in Midden-Limburg; de andere gemeenten in het werkgebied vervullen voornamelijk een woonfunctie.

Wat de detailhandel tot een grote sector maakt, zijn: het outletcenter, het retailpark en de meubelboulevard. Daarnaast zijn zorg, industrie en de transportsector relatief groot in de regio Roermond. Het aandeel van de landelijk sterk groeiende zakelijke dienstverlening is klein. Verder zijn er relatief weinig startende ondernemers, zzp’ers en snel groeiende bedrijven.

Veelgestelde vragen over Riforce Roermond

Waar is Riforce Roermond gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Roermond is:
Looskade 20
6041 LE Roermond

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Roermond?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

welke diensten biedt Riforce aan in Roermond?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie