Vestiging

Riforce Rotterdam

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Rotterdam? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Of als je zelf een passende baan zoekt.

Team Riforce
Locatie adres

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

085 – 029 90 96

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Rotterdam

Onze re-integratiespecialist in de regio Rotterdam is Carla van Hemert. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Carla van Hemert

Kantoor Rotterdam

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, parkeer dan op een P+R plek en ga verder met de metro naar het centrum. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Rotterdam

Onze diensten in Rotterdam

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Tarieven vanaf € 1.500,-

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Tarieven vanaf € 1.395,-

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Tarieven vanaf € 1.195,-

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Heb je een vraag of wil je meer info, bel dan met een onze loopbaanadviseurs: 088 304 1404

In de regio Rotterdam werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Aram
Blauwhoed
Cafe floor
Logo Basic Fit
Ched
Mtc group
Drew marine
Fidor
Kraamzorg de eilanden
Santas
Tigers
Logo Simon Loos
Aram
Blauwhoed
Cafe floor
Logo Basic Fit
Ched
Mtc group
Drew marine
Fidor
Kraamzorg de eilanden
Santas
Tigers

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Rotterdam

De regio Rotterdam kent hoge economische groei met veel diensten en forse banengroei. Het aandeel zzp’ers is gemiddeld, terwijl het aantal snelgroeiende ondernemers bijzonder hoog ligt. In de sectoren zorg, zakelijke diensten, groothandel, horeca, transport en detailhandel is de hoogste groei – ook in werkgelegenheid – meetbaar.

Het innovatieve vermogen in Rotterdam en omstreken ligt wat lager dan gemiddeld, maar er zijn wel veel starters en snelle groeiers. Deze zijn vooral actief in de creatieve sector, it-diensten, machineproductie en R&D. De internationale haven en het toerisme hebben ook een positieve uitwerking op de werkgelegenheid in de sector.

Veelgestelde vragen over Riforce Rotterdam

Waar is Riforce Rotterdam gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Rotterdam is:
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Rotterdam?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Rotterdam?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie
Bel ons