Vestiging

Riforce Tilburg

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Tilburg? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Ook als je zelf een passende baan zoekt, staan we voor je klaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Riforce team 4
Locatie adres

Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Tilburg

Onze re-integratiespecialist in de regio Tilburg is Karen van de Wiel. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Tilburg

Je vindt ons in het pand van Regus. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ook via het OV kun je onze vestiging makkelijk bereiken.  Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Tilburg

Onze diensten in Tilburg

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer informatie, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Tilburg werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Nettorama
Synergie
Pwt group
Logo Basic Fit
Allerzorg
Star
Zorgassist
Olympia
Dura vermeer
Fiom
Hunkemoller
Logo Simon Loos
Nettorama
Synergie
Pwt group
Logo Basic Fit
Allerzorg
Star
Zorgassist
Olympia
Dura vermeer
Fiom
Hunkemoller

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Tilburg

De regio Tilburg is onderdeel van het dichtbevolkte economische hart van Nederland. De brede welvaart in Midden-Brabant is hoog, maar de arbeidsproductiviteit is laag. De stad Tilburg is het centrum van werkgelegenheid en voorzieningen voor Midden-Brabant. De andere gemeenten in het werkgebied vervullen voornamelijk een woonfunctie.

Onderwijs, zorg en industrie zijn grote sectoren in Tilburg. In de omgeving van de stad zien we vooral veel productie (landbouw en industrie) en logistiek (transport en groothandel). De zakelijke dienstverlening is hier weliswaar relatief klein, maar vertoont wel een sterke werkgelegenheidsgroei en ook de industrie groeit hard. De innovatieve kracht is hier aan de lage kant. Het aantal starters, zzp’ers en snelgroeiende bedrijven en het aandeel van innovatieve sectoren (R&D, machine-industrie, ICT en creatieve diensten) is klein.

Veelgestelde vragen over Riforce Tilburg

Waar is Riforce Tilburg gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Tilburg is:
Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Tilburg?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Tilburg?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie