Vestiging

Riforce Zwolle

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Zwolle? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Of als je zelf een passende baan zoekt.

Team Riforce 3
Locatie adres

Grote Voort 293a
8041 BL Zwolle

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

088 304 1404

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Zwolle

Onze re-integratiespecialist in de regio Zwolle is Mariska Ooms. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Zwolle

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het gebouw zijn parkeergarages aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Zwolle

Onze diensten in Zwolle

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Tarieven vanaf € 1.500,-

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Tarieven vanaf € 1.395,-

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Tarieven vanaf € 1.195,-

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je een vraag of wil je meer info, onze loopbaanadviseurs helpen je graag. Bel: 088 304 1404 of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Teamfoto transparant

In de regio Zwolle werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Youvia
Allerzorg
Hunkemoller
Logo Basic Fit
Breewel
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
St vd brink
Van der velden rioleringsbeheer
Zorgassist
Star
Logo Simon Loos
Youvia
Allerzorg
Hunkemoller
Logo Basic Fit
Breewel
Health partners verzuimbegeleiding 01
Luxottica
St vd brink
Van der velden rioleringsbeheer
Zorgassist
Star

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Zwolle

De dichtheid van inwoners en economische activiteiten in Zwolle laag, terwijl het groeitempo hoog is. De stad Zwolle is het centrum van werkgelegenheid en voorzieningen voor de regio. De andere gemeenten vervullen voornamelijk een woonfunctie. De arbeidsproductiviteit in Noord-Overijssel is laag, de brede welvaart is hoog.

Het aandeel van openbaar bestuur, onderwijs en zorg is hier zeer groot. In de andere gemeenten hebben productieactiviteiten (landbouw, industrie, bouw) en verzorgende activiteiten een aanzienlijk aandeel. De banengroei is sterk in logistiek, verzorgende activiteiten, onderwijs en zorg. Dankzij de hogescholen is het gemiddelde opleidingsniveau in Zwolle bovendien hoog. Ook het aantal snel groeiende ondernemingen en zzp’ers is relatief groot.

Veelgestelde vragen over Riforce Zwolle

Waar is Riforce Zwolle gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Zwolle is:
Grote Voort 293 A
8041 BL Zwolle

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Zwolle?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Zwolle?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie